Tom Daleboudt

Wat Tom Daleboudt (1972) ook onderneemt, hij doet het met overgave. Al ruim 20 jaar streeft Tom er naar om beter te presteren op het grensvlak van management en ICT. Hij heeft veel ervaring opgedaan binnen het MKB maar ook bij overheids- en non-profit organisaties. Zijn werkwijze is gestructureerd en gepassioneerd. Zijn doel is haalbare en gebruiksvriendelijke oplossingen te realiseren. In de eerste fase oriënteert hij zich terdege op de opdracht. Niet alleen met gedegen marktonderzoek ook wordt stevig nagedacht over de basisprincipes, de waarden en de doelstelling van de opdracht. Tom gaat niet over een nacht ijs. Het moet passen en kloppen, daarna gaat hij onverwijld hard aan de slag.

Quote

‘Management is voor mij het op moderne en efficiënte wijze organiseren en beheren van de huishouding van een organisatie. Door het maken van goede afspraken binnen en buiten de organisatie?(leveranciers) en met inzet van de juiste informatie en technologie zorg ik ervoor dat mensen en organisaties op een prettige en effectieve manier met elkaar kunnen samenwerken’

Tom 06-27593460    zie ook CV linkedin

werkwijze

Mijn focus ligt op het organiseren van organisaties, gebruik makend van moderne IT-middelen. Door zicht te krijgen op de informatiebehoefte van alle stakeholders van een organisatie kan ik op persoonlijke wijze samen met u vorm geven aan het strategisch informatie beleid. Mijn werkzaamheden beperken zich niet altijd tot het strategisch en tactisch niveau ik ga ook graag hands-on. Op strategisch en tactisch niveau als Business Information Manager. Leiding- en richtinggevend aan een Informatie Management Afdeling. Of als ICT-coördinator op tactisch en operationeel niveau. Coördinerend in ICT & informatie gerelateerde werkzaamheden en projecten. Ondersteunend en adviserend aan bestaande (ICT) organisatie. Of als consultant op project of afroep basis. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Advisering van MT inzake ICT en informatie gerelateerde vraagstukken. Als teamlid van technische ICT-trajecten. Wanneer u uw organisatie wilt voorbereiden op de toekomst en behoefte heeft aan het moderniseren en professionaliseren van uw ICT en /of informatie organisatie, dan denk en werk ik graag met u mee. Wanneer u hierover met mij van gedachten wilt wisselen, nodig ik u hierbij uit voor een kop koffie (of thee..) bij mij op kantoor te Leersum op de prachtige Utrechtse Heuvelrug.

wat klanten zeggen over zijn werkwijze

– Tom zag eerder dan ikzelf wat er nodig was in ons bedrijf.
– Jouw projectervaring, mensenkennis en technische bagage waren een goede basis voor de moeilijke klus die we aan je voorlegden.
– Een echte professional met verstand van zaken, kennis en kunde
– Je wist met sociale vaardigheden en technische affiniteit de kloof tussen het management en de techneuten te dichten. Dat was nodig.

selectie uitgevoerde opdrachten

2012 – heden Eigenaar en ontwikkelaar Echt Kinderachtig

2002 – heden Eigenaar en Business Information Manager bij ADVIDA
2014 – 2016 Business Information Manager bij GMP+ International
2012 – 2014 Hoofd Bedrijfsbureau, Informatisering & Automatisering bij ANVA
2010 – 2011 ICT Ondernemer bij Facility & Technical Management Group BV
1996 – 2002 Mede eigenaar DBSoftware VOF

selectie opleidingen

2012 HOW Company, Course: Communication for Excellence
1995 – 1997 Propedeuse Sociaal-wetenschappelijke Informatica (SWI)
Faculteit de Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (Faculty of Science) van de Universiteit van Amsterdam
1994 – 1995 Hogeschool Utrecht Propedeuse Communicatiesystemen
1989 – 1994 Werktuigbouwkunde besturingstechniek aan het Christelijk College Scutos

selectie neven activiteiten

2012 – heden coach van het meiden voetbalteam