vestadvies

Sinds 1994 werk ik als organisatieadviseur. In deze tijd heb ik met veel mensen in vele organisaties mogen werken. Het waren volle en leerzame jaren. Daar kijk ik met plezier op terug. Op 21 januari 2003 heb ik me als zelfstandig adviseur gevestigd onder de naam vestadvies. Tot op de dag van vandaag is dat een hele goede keuze geweest. Ik richt me met passie op alles wat me raakt en in beweging brengt.

Kwaliteit is vandaag de dag een groot goed. Daarom ben ik in de loop van 2004 een partnernetwerk begonnen. De reden is eenvoudig, bij netwerkorganisaties begint men bij de drijfveren. Zij zijn een middel om een gezamenlijk doel te bereiken in een samenspel van mensen. Als adviseur werk ik graag met authentieke mensen, die kwaliteit leveren. Samen bereiken we meer dan alleen.

Wij richten ons niet meer naar wat als aanvaardbaar geldt, maar volgen onze eigen roeping.

Carolien, contact

Bronnen van inspiratie

De wereld is een grote bron van inspiratie. Wonderbaarlijke landschappen, mensen, culturen en vooral bergen en water. In 2018 bouwden we bij de Openbare Werkplaats in Amsterdam Oost een Mercedez Benz Brandweerwagen om naar een geschikte expeditiewagen. Een proces vol passie en met de nodige frustraties om te overwinnen. In 2018 startte de expeditie LA911 langs de Noordzeekust langs Frankrijk, Spanje, Portugal en Marokko. Hopelijk kunnen we na de oorlogen en pandemie de Zijderoute naar China ondernemen. Een slow overlandreis.

Moeder Amma is voor mij een belangrijke inspiratiebron. Te weten wat juist is om te doen, wat onze situatie in het leven ook mag zijn en wat voor ervaringen er ook op onze weg mogen komen, voorbereid te zijn om ze tegemoet te treden en ze te accepteren met een evenwichtige geest. Door te concentreren op wat we anderen kunnen geven diepe vreugde en vervulling in het leven ervaren.