De raad van vestadvies

Sinds 2005 hebben enkele oud leden uit het vestadvies netwerk de raad van vestadvies opgericht.

De leden van de raad van vestadvies zetten zich met raad en daad in voor de leden van het netwerk. Zij zijn actief als inspiratiebron en zijn inzetbaar bij concrete vragen betreffende projecten, maar ook als het de persoonlijke effectiviteit betreft.

Elkaar ondersteunen ten voordele van allen, groter kijken dan je eigen kaders. De leden zijn gevraagd aanspreekbaar en kunnen en zullen daarnaast ook ongevraagd adviseren. Alles op basis van kwaliteit en inspiratie.

Het doen van een aanvraag om ondersteuning is eenvoudig. Het begint met een simpele email waarin het verzoek SMART is geformuleerd. Vervolgens tekent een van de leden van de raad van vestadvies in op het verzoek en neemt contact op met de aanvrager. Na een intake kan het proces van start gaan.

Leden

Simme de Jong (1940) is een bevlogen ondersteuner bij start ups en interim opdrachten. Een creatieve, ondernemende geest, maar ook nuchter genoeg om in de spiegel te kijken en zichzelf te corrigeren. Hij heeft een zeer ruime ervaring in het managen van grote afdelingen binnen gemeenten. Een ervaring die hij vanuit de uitvoeringspraktijk van de sociale dienstwereld heeft opgebouwd. Op basis van deze ervaring heeft hij zich gespecialiseerd in de begeleiding van nieuwe bedrijven. Onder zijn stimulans hebben velen al het licht gezien. Simme is een zakelijk ingestelde adviseur die mensen weet te motiveren op efficiënte wijze producten te leveren.

Yda ter Schure (1939) is een betrokken communicator met een ruime ervaring in de ondersteunende semi medische sector. Yda is inzetbaar voor raad en daad rond communicatie vraagstukken. Stichtingen voor met moeilijke klant/doelgroepen. Klanten met een grote persoonlijke problematiek. Daar ligt haar werkervaring. Met creativiteit en een luisterend oor weet zij de situatie in een ander licht aan de orde te stellen en richting te geven waar deze ontbreekt.

Andries de Jong (1944) weet vanuit passie met scherpte je in beweging te krijgen. Vaak een andere beweging dan jezelf had kunnen bedenken. Zijn ervaring als beleidscoach, trainer, interim-manager en organisator van beleid en ontwikkelingstrajecten verandert je blik en richting. Je kiest jouw spoor. Zijn passie richt zich op mensen die managen vanuit hun hart en kundig willen sturen. Andries is de drijvende kracht achter de hernieuwde Fondsen voor Bijzondere Noden. Was als partner van het netwerk Concern\ BWM mede grondlegger van de sociale marketing in Nederland.

De contactgegevens van de overige leden van het vestadvies netwerk vindt je aan de linkerzijde.