Cees van de Vegt

Cees (1965) weet juridische kwesties voor werkgevers tot een goed einde te brengen, zonder daarbij de menselijke factor uit het oog te verliezen. Betrokken werknemers weten zich gehoord en kunnen de soms lastige boodschap beter accepteren door de wijze waarop Cees werkt. Zijn advisering helpt organisaties om individuele vraagstukken over werknemers eerder op te lossen, te reorganiseren en een beter personeelsbeleid neer te zetten.

Quote

‘Het leukste in mijn werk is het menselijk contact. Binnen een vakgebied als arbeidsrecht kun je een verschil maken bij mensen. Met de HR adviseur of de leidinggevende en ook in gesprekken met werknemers, terwijl dit toch vaak gaat over niet zulke leuke zaken.

Aarzel niet om me even te mailen met inhoudelijke vragen of om gewoon even te sparren.

Cees 06-177750815 ???? zie ook CV linkedin of HR Juristen

werkwijze

Cees zijn specialisatie is arbeidsrecht in brede zin (reorganisatie, ontslag, arbeidsvoorwaardelijke regelingen, CAO, ziekteverzuim en re-integratie, verlof). Hij werkt graag samen met anderen, is ervaren in het begeleiden van ontslagtrajecten, en reorganisaties en heeft specifieke kennis van verzuim- en re-integratieproblematiek.

Tot zijn klantenkring behoren grote werkgevers in de retailsector, zorg en welzijn, metaal, logistiek en vervoer. Hij adviseert HRM-afdelingen in allerhande grote en kleine kwesties, procedeert indien nodig en vorm de betrouwbare deskundige juridische achtervang bij reorganisaties. Voor uiteenlopende bedrijven zijn personele regelingen en handboeken ontwikkeld. Cees adviseert ook kleine(re) werkgevers en franchisenemers.

Een persoonlijke relatie met zijn cliënten vindt hij belangrijk. Hij kent zijn klanten, de wensen en de grenzen en is zo in staat om efficient en praktisch te adviseren.

wat klanten zeggen over zijn werkwijze

– Cees is een vakman hij weet wat er nodig is om een werkgever goed te adviseren.
– In lastige situaties helpt zijn wijze van werken en zijn ervaring om juridische termen te vertalen in praktische oplossingen.
– Cees weet je soms op de andere voet te zetten. Dat brengt je in een andere beweging dan je zelf had kunnen bevroeden.
– Cees heeft rust en geeft vertrouwen.

selectie bedrijven en uitgevoerde opdrachten

2008 – heden HR juristen
1999 – 2008 Arbeidsrecht adviseur & trainer bij UJG. Specialisatie in arbeidsrechtelijke vraagstukken, begeleiding van reorganisaties, advisering arbeidsvoorwaarden en CAO. Dossierbehandeling en procederen. Docent arbeidsrecht.
1997 – 1998 Hoofd arbeidsvoorwaarden bij VU University Medical Center
1995 – 1997 Hoofd juridische dienstverlening regio Noord bij Deloitte & Touche. Algemene praktijk: contracten, ondernemings-, vennootschaps- en arbeidsrecht
1992 – 1995 stagiaire advocaat bij Ekelmans den Hollander advocaten en notarissen

selectie opleidingen

1985 – 1992 Nederlands recht: ondernemingsrecht; juridische bedrijfskunde Universiteit van Utrecht. Faculteitsraad; div. commissies studentenvereniging Veritas
voor 1985 Gymnasium te Nijmegen

selectie neven activiteiten

2012 – heden Bestuur Koningskinderen Utrecht
2001 – 2008 Organisatie Open Haven podium
Faculteitsraad diverse commissies studentenvereniging Veritas (tijdens studententijd)

Bewaren

Bewaren