Bas Kooijman

Bas Kooijman (1990) is ondernemer in hart en nieren. Lef en risico’s nemen zit hem in het bloed. Hij gaat door waar anderen stoppen. Jong als hij is heeft hij ondertussen al wel ruim tien jaar ervaring opgedaan en dat is merkbaar. Niet alles ging van een leiendak, maar ondertussen weet Bas welke risico’s hij wel en niet wenst te nemen. En belangrijker nog met wie hij in zee gaat.

Ondernemerschap is het nieuwe werken, eigen verantwoordelijkheid en risico’s zijn de basis voor vernieuwing in de samenleving. Dit nieuwe werken krijgt momenteel steeds meer gehoor. Het is belangrijk om van voorlopers te leren.

Quote

“Nieuwe bedrijven opstarten en hen op weg helpen naar de top daar ligt mijn passie. Dan zeg ik vaak ‘het komt goed’, zeker geen loze tekst het betekent als het vastzit het voor elkaar boksen ?no matter what it takes? daar sta ik voor. “

Bas 06-30601998   zie ook CV linkedin

werkwijze

Eenmaal aan de slag wil Bas zichtbaar resultaat. Hiervoor gaat hij door tot in de kleine uurtjes. Hij overziet wat nodig is, stuurt en stimuleert en voert zelf uit als niet anders kan. Met zijn voeten in de spreekwoordelijke programmeermodder als dat nodig is. Hierdoor is Bas op vele terreinen inzetbaar. Voor de punten op de i weet hij talentvolle mensen om zich heen te verzamelen. Zijn grote netwerk omvat investeerders, organisatoren en uitvoerders. Als adviseur van startende ondernemingen bijvoorbeeld in de telecom sector weet hij de vinger op de zere plek te leggen. En ook medewerkers te enthousiasmeren. Is niet te benauwd om je aan te spreken als er verbeteringen nodig zijn. Gebrek aan kennis en inzicht te benoemen en organisaties op een ander spoor te zetten.
Als mede ondernemer verantwoordelijk voor nieuwe marktpenetraties beperken zijn zaken zich niet tot Nederland. Projecten in Denemarken, Zweden, Litouwen en verder komen regelmatig voor. Groei is zijn grootste inspiratiebron. Zijn enthousiasme weet mensen te inspireren en voor je het weet ben je in een nieuw avontuur beland. Plezier in zijn werk is naast zijn doelgerichtheid een van zijn belangrijkste energiebronnen. Als jij afhaakt en het ernaar gooit dan zul je dat horen. Eerst vriendelijk met een duidelijke ondertoon en daarna recht voor de raap. Dat kan evenwel lang duren.

selectie uitgevoerde bedrijven en opdrachten

– Litouwen ontwikkelingsteam het ontwikkelen van nieuwe bedrijven
– Hire Homes BV, betaalbare huurwoningen in Rotterdam
– Brokerteam gespecialiseerd in wholesale telecommunicatie services zoals: international call termination, international phone numbers, Fixed mobile convergence and interconnections.
– Adviseren en opstarten van Skypedesk, Skype voor MKB
– VOIP in de Cloud a start-up in the digital telecommunications world
– Ontwikkelen, runnen en afsluiten Segredo IT E

vaardigheden

Cloud Computing: Private Cloud, Shared Cloud, Public Cloud, Spot Cloud, Hybrid Cloud and all other Cloud Technologies. Cloud.nl from TOPsystems.
Telecom: Digital Phone Service, Video-conference, Long distance calling, Apps etc.
Virtualisation: VMware ESXi, VMware vCenter, VMware vCenter Chargeback, VMware vCloud Director, Microsoft Hyper-V, Redhad Enterprise Virtualisation