Thunderclap: Werk mee aan de Transformatie agenda Armoede en Schulden Nederland uit!

Samen met Over Rood heeft Eropaf! de Transformatieagenda Armoede en Schulden opgesteld voor een betere aanpak van armoede en schulden. Op 6 september laten we hiervoor een enorme donderslag horen in de sociale media, Thunderclap. Doe ook mee!

Doe mee met onze crowd-speaking actie om aandacht te vragen voor dit project! Op 6 september – kort voor Prinsjesdag – delen alle deelnemers die zich op voorhand hebben ingeschreven (automatisch) tegelijkertijd eenzelfde korte boodschap op hun Facebookprofielpagina of op hun Twitteraccount. Hiervoor sta je Thunderclap toe eenmalig een bericht te verspreiden via je sociale media-accounts op bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Doe ook mee en laat een enorme donderklap horen met als tekst: Werk mee aan de Transformatieagenda Armoede en Schulden Nederland uit!

Thunderclap maakt eenmalig gebruik van je account

Thunderclap maakt maar eenmalig gebruik van je Twitter en/of Facebook-account. En nee, dit is niet eng. Hoe het werkt en welke invloed Thunderclap kan hebben op actuele politieke discussies is te lezen in de casestudy ‘Daniël had kanker. En nu is hij beroemd’.

Hoe werkt deze Thunderclap?

Klik op deze link: https://www.thunderclap.it/projects/44112-armoede-en-schulden-nl-uit?locale=en

Meld je aan bij Twitter of Facebook

Geef eenmalig toestemming om via Twitter en/of Facebook op 6 september om 10.30 een donderslag, Thunderclap uit te delen met de tekst: Werk mee aan de Transformatieagenda Armoede en Schulden Nederland uit! http://thndr.me/SPCn0p?

See more at: http://www.eropafenco.nl/wat-we-doen/nieuws/thunderclap-werk-mee-aan-de-transformatie-agenda-armoede-en-schulden-nederland-uit-50#sthash.CDJOATSl.dpuf