Nathalie de Reus

Nathalie de Reus (1976) werkt als intuïtief adviseur en inspireert mensen en organisaties op een sprankelende wijze om vanuit een nieuw paradigma te handelen. Zij nodigt mensen uit om met hun diepere lagen in contact te komen, zodat ze de meerwaarde en perfectie van hun eigen levenssituaties en processen in het nu kunnen ervaren. Met een ontwapende flair daagt zij uit op zoek te gaan naar het meest krachtige scenario en neemt hierbij tal van onbewuste lagen mee. Helder en concreet legt zij uit wat het speelveld is binnen complexe situaties en welke dynamieken zich afspelen.

Quote

‘ Je kunt de wereld niet veranderen. Je kunt wel je perceptie op de wereld veranderen, waardoor hij vanzelf verandert.’

Nathalie 06-52896160  zie ook CV linkedin

Achtergrond

De eerste 10 jaar van haar carrière heeft Nathalie ervaring opgedaan op het gebied van marketingcommunicatie, gebiedsontwikkeling, human resource management en new business development binnen grote en kleine bedrijven. De 10 jaar erna heeft zij zich verdiept in het verder ontwikkelen van haar heldere zintuigen en zet deze met veel liefde in voor een gelijkwaardige en bewuste maatschappij.

Werkwijze

Processen zijn voor haar geen middel tot verandering, maar mogelijkheden om emoties te ervaren en zelf inzicht te verkrijgen, waardoor weerstand vervaagt en verandering een natuurlijke uitkomst kan zijn. Met haar luchtige en speelse inborst transformeert zij moeizame thema’s tot logische processen die zich simpelweg voltrekken. Binnen het bedrijfsleven coacht zij ontwikkelingsprofessionals en adviseert zij over processen die tot een meerwaarde op persoonlijk, organisatie en samenlevings-vlak leiden.

Wat klanten zeggen over haar werkwijze

Nathalie benoemt niet alleen de processen tussen mensen die ze voelt en ziet maar voelt ook waar in de organisatie / het gebouw de energie wel goed stroomt en niet goed stroomt.

Het was voor ons heel bijzonder om te zien en te horen hoeveel Nathalie van de organisatie wist en voelde zonder dat ze door ons van tevoren op was ingepraat.

Ze geeft je terug wat ze voelt en ziet en doet dat zonder waardeoordeel.

Nathalie benoemt de kracht en kwaliteiten van medewerkers waardoor het team beter functioneert.

Ik kan iedere leidinggevende die een belangrijk / lastig vraagstuk heeft aanraden Nathalie mee te laten denken en/of Nathalie te laten coachen.