Edgar Verhoef

Edgar Verhoef (1972) is onze king of sarcasm. Met zijn humor weet hij situaties op scherp te zetten en de zaken bespreekbaar te maken. Edgar weet teams doelgericht tot grote prestaties te brengen. Hij is een voorbeeld in zijn handelen en weet teamleden op hun kwaliteiten en vaardigheden aan te spreken. Ondersteunt binnen de grenzen van hun kunnen en wijst de weg als je zoekende bent. Met Edgar in de buurt heb je veel plezier en leer je snel de eigen grenzen goed aan te geven.

Quote

‘Some days even a blind squirrel will find a nut’.

Edgar 06-23472086   zie ook CV linkedin

werkwijze

Door zijn ervaring (17 jaar) als verkoopmanager, trainer en coach weet Edgar nieuwe situaties goed in te schatten en een helder beeld te geven van wat er nodig is om de zaak van de grond te krijgen. Hij visualiseert het eindbeeld overlegt dit met de partners en zet de te nemen stappen uit. Edgar weet nieuwe projecten van de grond te trekken en de juiste experts, waar nodig erbij te betrekken. Zijn inschattingen van de kosten vooraf zijn zeer realistisch. Als de klant daar zelf een positiever beeld van heeft dan weet hij snel duidelijk te maken waar dit beeld aangescherpt dient te worden. Soms lijkt hij de richting kwijt, vertraagd als hij contemplerend de situatie in ogenschouw neemt. Vrij direct daarna weet hij de richting nader te bepalen en de juiste vragen te stellen om grote stappen vooruit de zetten en de realisatie een fase verder te brengen. Het uiteindelijke resultaat heeft een hoog kwaliteitsniveau dat je zonder zijn inzet niet bereikt zou hebben.

wat klanten zeggen over zijn werkwijze

– Edgar is een charismatische people-manager en heeft oog voor detail. Iemand die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Een zeer prettige persoon om mee samen te werken, alhoewel we in verschillende bedrijfstakken werkzaam waren.
– I found him a good manager and a kind person.
– Edgar is een uitgesproken man, die je doordringend kan wijzen op je tekortkomingen. Dat was confronterend, ik heb er veel van geleerd.

selectie uitgevoerde opdrachten

2018 – heden Havenmeester Jachthaven ’t Verloreneind
2014 – 2018 Projectleider expeditie Mercedez Benz LA911
1997 – 2014 Salesmanager, Bruynzeel Keukens BV
1996 – 1997 Assistent General Manager, Boni Markten B.V.
1993 – 1996 Ahold BV van vakkenvuller naar assistent bedrijfsleider

selectie opleidingen

1991 – 1992 HEAO
1998 – 1991 MEAO
1982 – 1988 MAVO

selectie neven activiteiten

2006 – heden paraglider
1996 – heden fanatiek squasher singles, dubbels competitie